Startsida

tisdag 24 november 2015

85. Fysik (365 av 365)

Sista bilden för årets utmaning! Nu har jag fixat denna utmaning fem år i rad d.v.s. jag har fullföljt utmaningen i fem år och därmed känner jag att jag har gjort mitt så att säga. Åtminstone tar jag paus nästa år.


12 kommentarer:

 1. Dina bilder är fina och jag hoppas du kommer igen sen. Du har varit idog och duktig. Kanske du hittar andra fotoutmaningar eller annat kul.
  Lycka till och ha det så gott !
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Häftig avslutning! Det gjorde du väldigt bra!

  SvaraRadera
 3. Grattis till målgång!


  Grattis till målgång!  Grattis till målgång! Bra gjort!


  SvaraRadera
 4. Grattis till målgången. Det var en bra tolkning av fysik. Det har varit så roligt att följa dina tolkningar och inspireras av dina bilder. Hoppas vi ses igen. Önskar dig en härlig Advents tid och en julmånad med mycket mys.. Må så gott. / Lotta

  SvaraRadera
 5. Grattis till väl genomfört arbete! Fem hela år har du hållit på... det är lång tid det! Tack för den här tiden - det har varit trevligt att följa dig.

  SvaraRadera
 6. Grattis till målgången. Tänk att du klarat fem år. Bra jobbat. Tack för alla fina bilder hos dej och jag kommer att sakna dina tolkningar till olika teman. Kramar till dej:=)

  SvaraRadera
 7. Grattis till målgången!
  Och tack för alla inspirerande bilder.
  Tråkigt att du slutar, men jag kan förstå efter så lång tid. Bra jobbat!
  Hoppas att du kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 8. Grattis till att fullgjort år 5. Riktigt bra gjort! Kul att följa dig(sista tre åren).

  SvaraRadera
 9. Grattis till målgång. Jag har njutit av alla dina fina bilder genom åren. Själv hoppas jag få till årets utmaning fast det ibland känns som tiden inte räcker till. Kram, god jul och ett gott nytt år!

  SvaraRadera
 10. Grattis till målgång. Storartat att ha fullföljt fem års fotoutmaningar, jag är imponerad.
  /Öbon som här är anonym.

  SvaraRadera
 11. Grattis till din målgång och prestationen att komma i mål i fem år. Jag hoppas du kommer tillbaka, för även om jag inte skrivit så mycket så har jag inspirerats av dina bilder under de två år jag har varit med själv.
  God jul och gott nytt år!! Kram från mig till dig <3

  SvaraRadera