Startsida

tisdag 24 november 2015

303. Svårfångad (362 av 365)

Blåhaken häckar alltid vid trädgränsen till ett fjäll ett par mil från min gård i norr. Denna fågel har jag försökt att fotografera ett par år nu d.v.s. få riktigt bra närbilder på. Trots att jag har "världens zoom" så är denna vackra gynnare - Lapplands näktergal - väldigt svår att fånga på bild. Den håller alltid ett visst avstånd och är otroligt uppmärksam på var man finns.


3 kommentarer:

 1. Härlig känsla att äntligen lyckas få en svårfångad liten fågel på bild! Fint fångat!

  Jo... du Pysselfarmor... jag läste din kommentar hos Marie om att du får dåligt med kommentarer... det gör mig lite ledsen faktiskt... men du har kanske inte varit så flitig på att lämna kommentarer själv... Jag kommenterade flera bilder under en period, men fick sällan kommentarer tillbaka och då kändes det inte lika roligt att kommentera hos dig längre.
  Önskar dig allt gott och är glad att du hittat ditt forum att trivas på.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommenterade alla bilder hos de jag följde under ett halvår, men när man får kommentarer ungefär en gång i veckan på endast den senaste publicerade bilden då tröttnade jag. Du har inte varit sämst om jag säger så och du får ursäkta att jag tycker att det överlag varit dåligt med allas kommentarer och att jag efter fem år lägger av. Sedan att du nu försöker vrida det till att jag själv varit dålig - ja, det kan jag köpa för det senaste halvåret och det tycker jag mig ha rätten att göra i stället för att bara lägga av med allt.

   Radera
 2. Fint fångat! Finns den här i min närhet ska jag ha korpgluggarna öppna.

  SvaraRadera